Gietvloerr Min

Een PU-vloer naadloos aangesloten aan een visgraatvloer

Elke opdracht is anders en dat vraagt om het hebben van adaptief vermogen. Deze opdracht is hier een goed voorbeeld van.

Het interieur van de klant is een combinatie van botanisch, modern en lichte kleuren. De visgraatvloer is de verbindende factor in het gehele interieur. De klant wilde echter geen houten vloer in de keuken en kwam toen bij ons voor een goede oplossing.

We hebben bij deze opdracht gekozen voor een allifatische polyurethaan vloer (PU-vloer) in een lichte kleur met een matte afwerking. Het was van uiterste belang dat de PU-vloer naadloos en sluitend aan de visgraatvloer geplaatst werd. De klant was uitermate tevreden over het product en heeft er toen ook voor gekozen om in de WC en de badkamer dezelfde vloer te plaatsen. Kortom, een opdracht waar onze vakmanschap tot uiterste werd gechallegend en waar wij met trots op terugkijken.

Bent u ook benieuwd wat een PU-vloer voor u in uw interieur kan betekenen? Kijk voor meer informatie op onze pagina voor gietvloeren of neem vrijblijvend contact met ons op.

Trendstuc is gecertificeerd verwerker van de volgende producten
Resistone Logo
Betoncirepro
Novacolor
Leefbeton
Microtopping
Dr Schutz Logo
Romarvoss Logo 400X233
Persoonlijk advies op maat
Maak nu een afspraak en bezoek onze showroom. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden.