Hoofdfoto


Over ons

'Trendstuc' is een erkend stukadoorsbedrijf dat is gespecialiseerd in het verwerken van verschillende soorten betonstuc producten, zowel wandafwerking als meubel- en vloerafwerking. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het gieten van polyurethaan vloeren, oftewel in de volksmond ook wel PU-vloeren of gietvloeren.

Trendstuc wordt gerund door Nigel Blokker, een gediplomeerd stukadoor met jarenlange ervaring in de afbouwsector. Gedurende de jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in het verwerken van betonstuc producten en het plaatsen van gietvloeren. Onze kennis houden wij op peil door regelmatig aanvullende trainingen te volgen om zo de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze verwerkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd voor alle producten die wij verwerken: Beton ciré, PU-vloersystemen, Novacolor, Microtopping, Resistone, Beal Mortex, Leefbeton, Basebeton.

Wij onderscheiden ons van andere stukadoorsbedrijven door:

  • Eerlijke advies en voorlichting door de eigenaar zelf
  • Zeer veel kennis van de betonstuc producten
  • Gecertificeerd/gediplomeerd stukadoor
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel en heeft voorrang op snelheid
  • Wij besteden extra tijd aan het vlak maken van ondergronden voor het beste resultaat. Daarnaast voeren wij extra handelingen uit om preventieve maatregelen te treffen m.b.t.. scheurvorming.
  • Erkend stukadoorsbedrijf en aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
  • Een eigen showroom van 100m² met diverse stylestudio's waar men de mogelijkheid heeft om ons aanbod qua producten in het 'echt' te kunnen bekijken.

Onze visie: goede service en kwaliteit staan hoog in het vaandel!
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en we vinden het daarom belangrijk dat elke opdracht met evenveel aandacht wordt uitgevoerd. Onze visie is de klant voorzien van een unieke exclusieve ervaring door optimaal mee te denken over de invulling van de opdracht, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staat. Trendstuc wordt gedreven door veel passie en liefde voor het vak.

Nigel
Nigel Blokker
Trendstuc is gecertificeerd verwerker van de volgende producten
Resistone Logo
Betoncirepro
Novacolor
Leefbeton
Microtopping
Dr Schutz Logo
Romarvoss Logo 400X233
Persoonlijk advies op maat
Maak nu een afspraak en bezoek onze showroom. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden.