Hoofdfoto


Onze werkwijze

Trendstuc wordt gedreven door veel passie en liefde voor het vak. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van onze werkwijze hebben wij deze hieronder toegelicht in vier stappen.

 

 | Offertetraject

Wij zullen met u contact opnemen om een afspraak in te plannen om de locatie zorgvuldig te bekijken. Op deze manier verkrijgen wij een goed beeld van de benodigde werkzaamheden en zullen wij u voorzien van passend advies. ​Wij streven ernaar om u binnen een week te voorzien van een offerte. Deze offerte blijft 1 maand geldig.

 

 | Planning en uitvoering

Als u akkoord bent met onze offerte, stuurt u vervolgens een getekend exemplaar naar ons retour om de opdracht te bevestigen. Wij zullen dan in overleg met u een planning opstellen voor de werkzaamheden. Vervolgens zullen wij alle werkzaamheden met veel zorgvuldigheid uitvoeren. Bij de oplevering van de werkzaamheden, zullen wij ervoor zorgen dat de locatie netjes is opgeruimd.

 

 | Oplevering

Samen voeren wij een grondig onderzoek uit of alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Indien werkzaamheden niet volledig naar wens zijn uitgevoerd vinden wij samen altijd een passende oplossing.

 

 | Nazorg

Onze werkzaamheden stoppen niet na de oplevering. Wij staan voor kwaliteit en goede service. Daarom kunt u op nazorg rekenen en onze hulp bij het oplossen van problemen.

Trendstuc is gecertificeerd verwerker van de volgende producten
Resistone Logo
Betoncirepro
Novacolor
Leefbeton
Microtopping
Dr Schutz Logo
Romarvoss Logo 400X233
Persoonlijk advies op maat
Maak nu een afspraak en bezoek onze showroom. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden.